ME-diagnos

Jag är nyss hemkommen från Stora Sköndal och jag har nu fått min ME diagnos. Jag har misstänkt det länge och även min nuvarande läkare och sjukgymnast har ju misstänkt det men det känns skönt att det nu är konstaterat av en specialist. Vill förövrigt säga att läkaren på Sköndal är fantstiskt bra. 


Jag har ju haft mina funderingar om POTS eftersom jag haft stora problem med hjärtat. Men det verkar mer som att det hänger ihop med hur utmattat jag är. Det verkar dessutom som min puls har blivit bättre, hade 99 när jag satt ner och 117 tror jag när jag stått i en minut. Det är ju lite skillnad mot när jag hade en vilopuls på 140-160. Så jippi. Antar att kroppen ändå får någon slags återhämtning. Planen nu är besök hos arbetsterapeut och fysioterapeut. 

Nu ska jag vila, är rätt slut vid det här laget och imorgon kommer biståndshandläggarna.

Sylvia
2017-09-18 @ 17:12:26

Ingen rolig diagnos men viktigt att veta ändå då det är så annorlunda med ME. Skönt att läkaren var bra, jag väntar på att få komma dit. Bra med ett team som kan hjälpa dig. Hoppas du återhämtar dig så du orkar imorgon.

Svar: Ja det är skönt att få diagnos efter alla år. Jag är i en adrenalinrush efter besöket men hoppas att det ska avta när jag fått sova lite. Jag hoppas verkligen du får komma dit snart. Har bara positivt att säga om Sköndal.
Thérese

Nilla
2017-09-19 @ 10:54:00
URL: http://mittlivmedme.blogg.se

Så skönt med besked 💚
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0