Orolig sömn och kortslutning


Igår vaknade jag upp 23.00 på kvällen och var totalt förvirrad, haha. Trodde det var morgon och blev jätteförvånad när jag tittade på klockan. Jag var tvungen att tänka efter om jag lagt mig för natten eller inte. 

När hjärnan är i det läget är det enklast att kolla om jag gjort det jag ska. Jag hade varken fixat mat åt Lova eller bytt hennes vatten. Jag insåg att jag inte heller tagit min kvällsmedicin eller ätit min chiapudding, inte heller hade jag borstat tänderna. Kände mig helkonstig men insåg att jag måste ha somnat efter min meditation.

Jag har haft väldigt orolig sömn de tre senaste nätterna så när jag vaknar är kroppen full av adrenalin vilket inte är så bra för mig. Drömmer mycket och det är stressande drömmar, idag vaknade jag efter en dröm där ett SAS plan flög lågt över Hemköp och störtade lite längre bort bakom träden. Det blev som en explosion så jag och de andra fick springa för att komma undan elden. Jag förklarade för de andra på platsen att vi måste hinna springa till en viss gångtunnel för då skulle avståndet mellan oss vara tillräckligt långt och exposionen skulle inte kunna nå oss. Vi hann dit tack och lov, haha.

Den här adrenalinökningen triggar min ångest men det hänger även ihop med den brännande smärtan. Smärtan ger orolig sömn och orolig sömn ger smärta. Så jag måste få ner adrenalinet på dagtid och se till att jag sover lugnare på natten för att bryta den här typen av cirkel. Nilla
2018-04-20 @ 10:13:39
URL: http://mittlivmedme.blogg.se

Åh vad jobbigt att vakna och vara sådär förvirrad. Kram

Svar: Ja det är en lite underlig känsla när hjärnan inte kan processa men det är tack och lov övergående. 😊
Thérese
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0