Besök hos syrran

Nu har jag kommit hem från syrran. Jag är så glad att jag kom iväg. Jag mådde riktigt dåligt imorse så jag var osäker på hur det skulle gå. 
Hade sådan extrem ångest i kroppen, vet inte var den kom ifrån så jag grät lite och det släppte en del på trycket. Antar att jag behövde få ut en del känslor. Så ni får ursäkta om jag ser hemsk ut på kortet nedan, haha men det är så verkligheten ser ut.  Kände på morgonen att det var bara att välja, trotsa ångesten eller stanna hemma och jag ville så gärna åka.

Jag förberedde mig igår med att duscha och tvätta håret så jag behövde inte lägga mer än fem minuter på att göra mig iordning och det spar energi. Drog på mig min långklänning och stödstrumporna. Det blir lite varmt men jag märker att det gör en stor skillnad för mig. Jag skulle nog behöva satsa på ett tunnare par men de går ju sönder så fort.  


Jag har haft det riktigt trevligt. Vi blev bjudna på grillat. De vegetariska biffarna var så goda.De har markis så det var svalt och skönt att äta ute. Jag hade med mig mina solglasögon men eftersom jag inte använder linser för tillfället så blir jag rätt blind i dem. 
Jag har tappat bort mina solglasögon som man kan sätta över mina vanliga men det fungerar faktiskt bra ändå med ljuset om jag lägger mig i mörker efter.

Deras uteplats har blivit grön och lummig och den är precis lagom stor. Deras katter har det riktigt bra där ute nu. Det är verkligen ett mysigt område, är så glad för deras skull och lite avundsjuk också, fast mest glad, haha.Här ligger Teemo och myser. 
Fick ett kort på Falcor också även om han höll sig undan. Han är så fin.

Teemo är verkligen stor, hans päls är helt enorm. Tur att det är väldigt svalt inne hos dem. 

Nu är det vila och återhämtning som gäller för mig. Skulle vilja se syrran tävla imorgon men det blir för tätt inpå så jag får nöja mig med att titta på kort. Mamma och Christina ska dit iallafall så hon får lite publik. Ska satsa på att försöka följa med dem ut med båten i sommar, förra året gick det inte men jag hoppas det ska gå i år. 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0