Dragon Moxa

Igår så testade jag en moxametod som är ny för mig. Den här metoden ska tydligen ha bra effekt vid ME så det ska bli spännande att se om det ger någon förbättring efter några gånger. Tanken är att man ska behandlas lika många gånger som antal år man varit sjuk. I mitt fall blir det ca 9 gånger. 

Under behandlingen kände jag en skön värme och jag upplevde inte direkt några jobbiga symtom förutom att hjärnan skickade ut lite stressingnaler när kroppen gick ner i varv. Min hjärna verkar ju anse att extrem avslappning inte är bra, så den behöver programmeras om. Stressingnalerna gav dock med sig och det kändes som kroppen och hjärnan kom i balans igen. 

Efter behandlingen förväntade jag mig att värmen skulle kännas mest på ryggen men istället upplevde jag en djup  värme på vissa punkter i högra benet. Jag känner mig fortfarande varm i hela kroppen speciellt  vid vristerna där värmen känns väldigt djup och påtaglig för tillfället.  

Det verkar iallafall inte som om det gav några direkta biverkningar vilket är skönt. Jag har sovit bra och mår helt okej förutom att jag är lite förkyld och har lite huvudvärk. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0