Jag ska flytta!


Nu är det klart. Jag flyttar den 28 januari. Ska bli spännande och roligt. Har ju bott i min lägenhet i nio år så det är verkligen dags för något nytt. Och personalen hos värden är snälla och skickar hem kontraktet för underskrift så jag slipper ta mig dit, vilket jag är så tacksam för. 

Serie och sushi

Igår när jag gick in på SVT play såg jag att det gick att se serien Torka aldrig tårar utan handskar. Eftersom det var sista chansen att se den så har jag igår och idag kollat på alla avsnitt. Jag fastnade direkt, det är en otroligt bra och gripande serie. Det är sällan numera som jag ser serier och filmer som verkligen griper tag i mig så jag fällde några tårar. 

Annars har jag idag ätit frukost i solen, härligt och mamma kom förbi med lite saker från apoteket och med sushi. Jag älskar sushi, åt det minst en gång i veckan för ett par år sedan.

Återhämtning


Idag är det återhämtning som gäller. Att gå ut till parkeringen och åka på en biltur på ca 15 minuter tar på krafterna. Haha det låter verkligen komiskt men det tar enormt mycket energi att ta sig hemifrån. Dåligt med sömn gör inte saken bättre.

Var tyvärr tvungen att tacka nej när brorsan ringde och frågade om jag orkade med besök. Istället har jag spenderar dagen i sängen som vanligt. Det suger verkligen att vilja mer än kroppen orkar. Men snart är dagen slut och förhoppningsvis blir det en bättre dag imorgon.
RSS 2.0