Trötter


Jag somnade runt tre inatt men vaknade först när T ringde. När jag kollade på klockan var den halv tre så jag fick en liten chock, haha. Jag har alltså sovit ca 12 timmar i sträck. Det var länge sedan jag sov så länge utan att vakna. Jag hade dessutom fortsatt sova om inte T hade ringt. Men det var tur för nu ska jag gå upp och få i mig lite mat och vätska sedan vill jag gå och lägga mig igen. 
Antar att kroppen behöver det då jag varit mer aktiv än vanligt denna vecka. Den här dagen blir verkligen en återhämtningsdag för mig. Zzzz

Roligt sammanträffande


Idag åkte jag med mamma till Hudcentrum i Stockholm för hon skulle kolla sina födelsemärken. Vi var lite tidiga så vi åt lunch på ett café innan vi gick till hudcentrum. Det behövdes verkligen för jag mådde skit på morgonen, antar att bakslaget efter besöket hos farmor ska betalas av idag. 

När vi var på mottagningen inträffade något roligt. Det var en kvinna där med sin son (tror jag). De hade exakt samma konversation som mamma hade med receptionisten fem minuter tidigare för de skulle också boka färdtjänst hem. Jag hörde att de nämde Sköndal och eftersom killen satt sig bredvid mig var jag bara tvungen att fråga om han det var ME-mottagningen han skulle till. Och ja, mycket riktigt så var det ME-mottagningen. Så där satt vi båda med ME och väntade på våra mammor, haha. 

Efter besöket passade vi på att gå till apoteket och hämta ut medicin och jag köpte även ögondroppar för mina ögon svider verkligen idag.

När vi kom hem så lånade jag mamas bil och körde ett varv runt området medan hon väntade vid porten med rullen. Jag har inte kört bil på fyra år men det var inga problem utan det kändes bra. 

Nu ligger jag i sängen igen och det blir vila resten av dagen för kroppen behöver verkligen återhämtning.

Besökt farmor


Idag blev jag upphämtad av syrran och E. Vi var iväg en sväng till farmor. Jag fixade med hennes räkningar, skrev en inköpslista och hämtade några papper från kommunen. Det är så himla sjukt att man själv måste hämta in offerter vid bostadsanpassning, så jag får göra det åt henne. Tycker att kommunen bör sköta det på egen hand. Hur ska en person som snart fyller 87 år klara av det när hon inte ser något? Det gäller att man har anhöriga eller vänner som sköter saker åt en när man är gammal eller sjuk.

Nu sitter jag på ICA i centrum och väntar på taxi. Jag hade ett ärende här så jag bad syrran och E att släppa av mig. Det är lite av en exponeringsövning för mig att stå och vänta i kö, speciellt i rusningstid. Det brukar göra mig lite svimfärdig men det gick bra denna gång. Det jobbiga är att det var 50 minuters väntetid till taxin. Jag skulle ha tänkt på det och beställt färdtjänst redan när jag var hos farmor och inte när vi åkte därifrån. Men nu är det bara 10 minuter kvar om taxin kommer i tid. 

Uppdatering
Taxin kom i tid och chauffören var jättetrevlig. Nu är jag hemma och äter middag. Idag får det bli en fruktmiddag med granatäpple, melon och banan. 


RSS 2.0