Plötsligt händer det


De som känner mig vet att jag kan ha en del otur men ibland kan även jag ha rejäl tur. Jag behövde ta mig till kiosken idag men jag sov bara ca 3 ½ timme inatt så jag låg och funderade på om jag skulle åka nu på förmiddagen eller försöka sova en stund och åka senare. Vid tio-tiden kände jag att "Nä jag måste jag åka nu." 

När jag kom ut så insåg jag att luften i däcken på min moppe blivit ännu mindre så någon mopedtur på hemvägen kunde det inte bli. Jag tänkte att nu måste jag höra av mig till min bror för han har tillgång till en kompressor.

När jag kommer ut från kiosken och ska åka hem kommer min bror körandes på vägen. Han vinkar och åker förbi men jag ser sedan att han vänder bilen och möter upp mig. Eftersom hans jobb har sitt garage där vi står så fick jag hjälp med att fylla på luft, så jag kunde ta mig en liten tur i solen iallafall. 

Henna

Idag tog jag tag i hårfärgningen. Det är lite mer att fixa när man färgar med henna så jag gjorde ordning hennan tidigare idag. Det finns olika råd om hur länge hennan ska dra innan färgning men jag orkade inte vänta längre så jag slängde i geggan nu vid 17-tiden. 


Nu ser jag ut så här, haha. Om någon undrar så är håret inlindat i plastfolie, sedan har jag en badmössa för att vara på säkra sidan eftersom hennan färgar av sig så snabbt. Sist men inte minst åkte en mössa på eftersom färgen behöver värme för att utvecklas på ett bra sätt. Nu ska jag vila 3-4 timmar medan färgen gör sitt. Jag är verkligen skittrött idag så det behöver jag om jag ska orka skölja ur den här sörjan ur håret. 


Det blev en del över så jag fyllde spritspåsarna som jag köpte samtidigt som hennan. De har åkt in i frysen. När det är dags att färga utväxten är det bara att ta fram en påse, väldigt praktiskt. 

Håll tummarna att det blir bra. Det är en ny färg och jag provfärgar aldrig en slinga innan utan chansar och hoppas på bra resultat. 


Dejt


Idag har T och jag varit på vår första "riktiga" dejt, alltså vi har hittat på något ute. Vi var och åt på Stadhuskällaren. Maten var väl sådär, vi tyckte båda att varmrätten inte smakade särskilt mycket. Tur att sällskapet var desto bättre. 

Jag hade ju en rätt intensiv vecka förra veckan så jag kände mig något svimfärdig och illamående när vi skulle äta men jag fick lite akutbehandling och det hjälpte. Vi bestämde iallafall oss för att skippa efterrätten. Det ska bli spännande att se hur kroppen reagerar på den här aktiviteten. 

RSS 2.0