Min klädregel

Jag har en regel när det kommer till inköp av nya kläder, när jag köper något nytt måste jag rensa ut något gammalt. Så nu har jag rensat ut några plagg som var för små. 


Jag brukar skänka det som ser bra ut och kasta det andra. Jag tycker själv det kan vara roligt att handla second hand, då kan man hitta saker som inte alla andra har. Just nu är det dock enklare att handla i vanliga butiker eftersom jag inte har ork att chansa på att hitta det jag behöver i min storlek. Det är bra att Stadsmissionen finns i vårt centrum då kan man när man vill titta där först. Nedan är två saker jag köpt på second hand för ett par år sedan. Tyg som jag sydde kuddar av och en lång klänning som jag gjorde om till tunika. Jag är inget vidare på att sy men med hjälp av min symaskin blev det okej. 

Mina nya kläder

Det här är vad jag shoppade i tisdags. Tänkte jag skulle få känna mig lite glamorös även i mjuka kläder så det blev en glittrig tröja. Den andra tröjan är typiskt mig, marinblå och blommmig. Jag dras alltid till den typen av kläder. 

Shoppat

Kom till slut iväg till centrum för att köpa byxor. Jag har ju gått upp i vikt sedan jag blev sjuk och det enda byxorna jag fick på mig var leggings. Leggings är superskönt men kräver att man har en tröja som är lite längre så jag har inte kunnat använda de flesta tröjor. Nu till hösten krävs det att man har iallafall ett par byxor.


Jag köpte två par byxor, ett par blå jeans och ett par svarta. Sedan köpte jag en stickad varm tröja, en blus, en rundborste och klämmor. Jag hade presentkort på H&M så det gick på under 200 kr för min del.

På vägen ut från centrum tittade vi in på specsavers för jag behöver nya glasögon. Hittade två som satt bra så jag slog till och kunde göra en synundersökning direkt. Så nu har jag snart två glasögon med rätt styrka. Förhoppningsvis kan det göra mig lite piggare. 

Så det blev en bra shoppingtur förutom att jag ett tag trodde jag glömt mitt kontokort på H&M och rullstolen måste ha rullat i typ hundbajs på vägen dit, haha. Det luktade pyton så vi gick i vid kyrkan och torkade av hjulen innan vi gick in i centrum. Jag ska ta och duscha av rullen ordentligt när jag orkar.Det är alltid lika händelse fullt när man ska göra något. 

Tänkte lägga in en bild på kläderna men ligger i sängen och orkar inte fixa med det så det blir kanske i morgon.

RSS 2.0