Regn

Äntligen regnar det här. Det är så skönt med en svalare dag,det behövs verkligen. Det verkar mest som det är en liten skur men jag hoppas att det kommer ett rejält ösregn. 

Idag är jag extra trött efter min utflykt men det är värt det. Jag vilar och tittar lite på YouTube. Jag var smart nog att se till att jag hade micromat så jag har bara kunnat värma mat idag. Det gäller att planera ordentligt vilket inte alltid är så enkelt. Nu ska jag ligga och lyssna på regnet och åskan. Hoppas ni får en trevlig helg. 

Besök hos Sofie

Nu är jag på hem från mitt besök hos Sofie. Jag har ju inte varit och hälsat på sedan de flyttade så det var kul att se hur de bor nu. Det är så mysigt och känns så luftigt. Förstår varför de valde att slå till på just det här huset.

Det var så kul att se Sofie det är ju några månader sedan vi sågs men Sofie är en sådan där människa som man bara kan plocka upp vänskapen med även om man inte setts på länge. 

Vi åt tacos och glass. Jacutzzin får vänta till en svalare dag. Jag är så glad för att jag har möjlighet att ta färdtjänst till henne annars hade jag aldrig orkat. Hon bor söder om Stockholm och jag bor norr om Stockholm så det är ett långt avstånd i det här läget. Jag brukade åka kommunalt till henne och det tar typ över en och en halv timme så det hade ju aldrig gått. Nu tar det ca 45 minuter med färtjänsten så jag kunde vara hos henne ca 
2 ½ timme.

Deras mysiga uteplats. De har tur att det är en liten äng framför. Perfekt läge.

Jag fick även titta på barnens kaniner innan jag åkte. Barnen har en var så de har tre stycken. Det får mig att tänka tillbaka på min egen barndom då jag hade kaninVärk

Idag har jag haft riktigt jobbig värk i hela kroppen. Det tar på kroppen när man simmar och det kommer ju efteråt så det är svårt att veta var gränsen går. Dessutom är det extra svårt eftersom man känner sig så tyngdlös i vattnet så man känner inte ansträngningen på samma sätt som när man är aktiv på land. Jag har bara vilat idag och varit rätt däckad. Morgondagens planer består också endast av återhämtning. 
RSS 2.0