Varmt

Jag hoppades på att det skulle bli lite svalare nu i helgen men det är fortfarande så fruktansvärt varmt. Det regnade iallafall lite här tidigt på morgonen och det är molnigt. Har 28 grader inomhus nu med öppen dörr så det är inte enkelt att sova på nätterna. Önskar att jag kunde ha öppet under natten men det går inte här. Det går heller inte att få till ett korsdrag eftersom fönsterna är säkerhetsfönster och därför inte går och öppna. Ska nog ta och kvittera ut ett sådant handtag när jag får ork till det. Tror jag ska testa att lägga mina vetekuddar i frysen och ta fram dem ikväll. Vet att det finns en del som tycker det hjälper

Däckad


Nu börjar jag känna av utflykten igår. Jag var speedad fram till imorse och hade jättesvårt att somna i natt. Men jag mådde ändå helt ok efter jag kom hem. Jag hade inte de vanliga känningarna från hjärtat och musklerna. Vet inte om det beror på att jag fått behandling två gånger den här veckan och ena precis innan båtturen. 

Nu har måendet vänt och jag är extra trött och har mest sovit bort dagen så här långt. Jag har en del värk men det var att vänta eftersom min kropp är så pass otränad. Ska bli intressant och se hur jag mår de kommande dagarna. Än så länge är kraschen på en nivå där det helt klart var värt ett så pass rolig dag. Så idag är både jag och Lova riktiga sjusovare, hon ligger vid fönstret och jag i soffan. Vi har iallafall sällskap av varandra, haha. 

Röd

Jag har ju fejkat rött hår men jag har den typen av hudton så jag bränner mig väldigt snabbt. Såg i spegeln nu att jag är rejält röd, haha. Solen tar verkligen när man är ute på vattnet. Ser värre ut i verkligheten. Jag hoppas det går över i en ljusbrun färg så jag slipper vara illröd. 


RSS 2.0