Laddar

Nu börjar jag ladda för besök hos mamma på söndag. Är helt slut idag efter att ha läst och gått min 200 meter långa promenad igår. Så nu är det noggrann pacing samt jobbsökande som gäller resten av veckan.


Min lilla plutt ser alltid så sur ut, speciellt när mobilen kommer fram.


Självklart ska man spinna och trampa lite på matte också. Vi har det iallafall rätt mysigt här i alkoven trots påtvingad vila. 😽🔋


Vampyr

(Bitstrip)

Ibland undrar jag om läkarna inte missat att jag lider av vampyrism och att jag bara skulle må bättre om jag fick dricka lite blod, haha. Jag lever ju ständigt inomhus bakom persiener, mörkläggningsgardiner och ibland även solglasögon på det. Jag klarar bara av att vara ute korta stunder i solen pga ljuskänslighet och försämrat mående. 

Igår satt jag en del ute, kanske en timme sammanlagt och idag mår jag som väntat skit. Sovit dåligt, illamående, ljus och ljudkänslig, svimningskänslor m.m.

Jag brinner inte upp i solen men bränner mig lätt. Jag älskar solen men känner ett lugn i kroppen när solen går ner och det blir mörk. Fast å andra sidan saknar jag både styrka och superfart så jag är nog inte en vampyr trots allt. 😜

Mys med Lova och laddat d-vitamin


Det är inte helt fel att vila med Lova. Hon är ju för go. Men det gäller att passa sig. När hon ligger upp och ner är det bus som gäller, inte klappar på magen. Jag trodde det skulle vara dåligt väder hela dagen men det är varmt och soligt här. Jag passade på att ladda på med naturligt d-vitamin och lyssna på ljudboken Vila i frid. Har jag tur kanske jag hinner bli lite mindre blek innan sommaren är över. 

Lova fick också komma ut en stund mrn som vanligt ville hon in direkt. Nu sitter hon bakom gardinen och kikar ut. Nu ska jag dricka vatten och äta persika innan jag ska vila igen. 

Hoppas ni har en underbar dag!
RSS 2.0