Egen glass

Skriv inläggstext 

Ikväll har jag gjort egen sorbetglass på melon och en skvätt lime. Jag frös helt enkelt in melonbitar och körde bitarna i mixern. Tror det skulle vara gott med mynta i. Det här ska jag definitivt göra fler gånger i sommar.  Ska testa att mixa först och frysa in sedan nästa gång.

Ändrade planer

Min plan för dagen var att ta färdtjänst ner till ICA och hämta ut mitt paket men idag är mina muskler inte alls intresserade av det. Musklerna är matta och jag har lätt yrsel och lite svimningskänslor så jag får tänka om. 


Mitt största problem just nu är att musklerna blir matta så otroligt fort. Vet inte riktigt hur jag ska komma till rätta med det. Antar att jag behöver fortsätta att få igång cirkulationen, tror även jag behöver komma igång med streching igen. Jag misstänker att det delvis beror på att musklerna går i lås och spända muskler innebär ju tyvärr att de blir sköra och utmattade. Att jag satt ute och solade en timme igår hjälpte nog till en del, då jag även får problem med musklerna och värk när jag har bara armar och ben ute. Ska se till att jag inte glömmer att ta magnesium på kvällarna. Igår fick jag de nya Holistic magnesiumet som jag beställt så får se om de är bra. 

Jag har iallafall fått laddaren till surfplattan idag så den ligger på laddning. 

Tupplur

De tre senaste dagarna har jag somnat på dagtid. Det är så skönt. Tidigare har min kropp gått in i ökat stresspåslag när jag blir extremt trött. Det har inte spelat någon roll hur trött jag är, det har varit i stort sätt omöjligt för mig att somna utan tabletter. 


Nu verkar kroppen föstå att det är bättre att låta mig sova. Idag har jag dessutom sovit två gånger. En gång på förmiddagen och nu har jag precis vaknat efter min andra tupplur. Försökte hålla mig vaken nu på kvällen men det gick visst inte, så vi får väl se om kan sova inatt. Men jag tänker inte klaga. Det är så skönt att kroppen kan gå ner i sömn själv just nu. 

Gissar att det kan bero på akupunkuren eftersom jag känt vissa förändringar.

RSS 2.0