Gott nytt år

Skriv inläggstext 

Mitt nyårsfirande bestod av ett besök till farmor tillsammans med syrran. Ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma och äta lite popcorn och ostbågar. 


Vi får se om det ens är möjligt att se fyverkerier här med tanke på hur lägenheten ligger, får nog nöja mig med ljudet. Hoppas att det håller sig till tolvsnåret för alla djurs skull. Får se hur Lova reagerar i år.

Nu ska jag äta maten jag värmt och vila efter min utflykt. Känner mig som vanligt som jag kommit hem från en krogrunda. Haha. Jämför jag med förra nyårsafton så är denna ett steg i rätt riktning. Jippi!

Mitt nyårslöfte är att ta hand om mig själv genom att lyssna på kroppen så att jag förhoppningsvis kan bli friskare. Jag hoppas även att jag ska kunna komma ut oftare och umgås med folk. 

Gott nytt år på er! Jag hoppas 2017 blir ett bra år då vi alla blir friskare och får vara lyckliga.

Utflykt

Idag har jag varit iväg med mamma och syrran på en utflykt. Målet var julmarknaden i Sigtuna men där var det såklart omöjligt att få parkering. 


Så vi fick åka till Steninge istället, även där var det väldigt mycket folk. Det var ett tag sedan jag var där, sist jag var där fanns fortfarande glasblåseriet. Matdelen var mycket större nu så dit kommer vi att åka och äta. 

Vi fikade och tittade lite snabbt i butiken. Är så glad att jag klarade av att fika där då det var packat med människor och högt sorl. Definitivt ett tecken på att det faktiskt går sakta framåt. Så det har varit en riktigt rolig dag. 


Huvudvärk

Idag har det blivit mest sängläge efter min utflykt igår. Är så stel i hela nacken och ner i axlarna. Har sådan jäkla huvudvärk som inte tabletterna tar på. Så det blir en inproviserad varm dusch nu. Kan bara hoppas det får musklerna att slappna av. Imorgon kommer boendestödjaren så då blir det städning, vilnet verkligen behövs här hemma. Sov gott! 

RSS 2.0