Varit till affären


Idag åkte jag till affären som ligger vid mig tillsammans med mamma för att se hur det går att komma in där. Det gick jättebra att ta sig in genom snurrdörrarna, eller vad det heter. Men det går inte att köra i matbutiken, det blir för trångt. Så nu vet jag det. Jag passade även på att boka tid för klippning. Hoppas jag mår lite bättre på måndag. 

På vägen träffade vi min bror som testade att köra moppen igen. Förstår honom, för det är verkligen roligt. 


Jag köpte batterier så att jag kunde stämma min gitarr. Jag kan inte stämma på gehör så jag får ta till en liten apparat. Det var så länge sedan som jag spelade. Jag gick två terminer på ABF kurs innan jag blev sjuk. Så nu har jag stämt gitarren och spelat lite. Ackorden som jag lärde mig sitter fortfarande hyffsat bra men jag har glömt hur man plockar (vet inte vad det heter på svenska) strängarna. Men det kanske kommer tillbaka. Nu är energin slut och jag behöver vila.

Så trött


Jag är fortfarande extra trött efter min tur till samtalskontakten i torsdags. Hoppas verkligen efterdyningarna ska mattas av snart. Det skulle vara trevligt att få tillbaka aptiten också, den försvinner när jag gjort för mycket. Jag har iallafall lyckats ta mig in i duschen och nu mår jag ännu sämre, men jag är åtminstone ren. Idag måste jag försöka vila ordentligt även om det är svårt att bara ligga och blunda hela dagen. Men vill jag att mitt mående ska vända så finns det inte så mycket val.  
 
Hoppas ni har en bra dag 

Sjukt stolt

Idag har jag varit iväg helt själv till min samtalskontakt, visserligen med sjukresa men det är jättestort för mig. Jag var så sjukt nervös och hade mer ångest än jag haft på länge under förmiddagen. Men när jag väl kom iväg gick det bra. Avskyr förväntansångest och ångest överhuvudtaget. Det dränerar mig på energi. Ni som har upplevt stark ångest vet vad jag menar.

Nu har jag fått nya uppgifter att öva på som innebär att jag ska våga ge mig ut mer själv. T.ex. ta moppen ca 300 meter till affären och handla något eller klippa mig. Det är det jag kommer börja med. Sedan får jag ta mig an den något större övningen att ta moppen hem till mamma. Det tar väl kanske 20-25 min. Men nu måste jag vila. 
RSS 2.0