Baddags igen

Idag har jag varit och badat igen. Åh det är så skönt när man kommer i. Det är en sådan frihet att komma ut i naturen. Att ligga och titta ut på vattnet vid strandkanten är underbart.

Mitt humör höjs rejält av den här typen av utflykt. Idag lade vi oss på ett annat ställe bara några meter från parkeringen, på det sättet behövde vi inte ta med rullstolen. Det blev såklart fika, kaffe och så fuskade jag med en gb sandwich.

Tråkig dag

Gud, vilken lång dag. Är så himla trött och inte kan jag sova heller. Antar att min utflykt kommit ikapp mig. Avskyr att det ska behövas så lång återhämtning för allt man gör. Det är så svårt att veta om man gör för mycket när man är igång, eftersom konsekvenserna ofta kommer i efterhand. En del symtom ökar direkt men den här speciella tröttheten som jag har idag, kommer oftast andra dygnet efter jag gjort något. Det är som om man är i komatillstånd och inte kan komma upp till ytan. Det är bara att vila och vänta ut det som vanligt. Suck.

Bättre än förväntat

Jag mår faktiskt bättre än förväntat efter gårdagens bad. Jag har kunnat sitta ute och solat en stund mitt på dagen för att ladda på kroppens d-vitaminförråd.

Mamma kom förbi och vi har ätit glutenfri pizza på baksidan. Skönt att inte behöva tänka på mat idag. Lova fick komma ut en stund i koppel under besöket.

Visst natten till idag var inte särskilt rolig, hjärtat krånglade och sömnen var rätt kass. Var som vanligt tvungen att ta Imovane. Behöver oftast bara ta en fjärdedel eller en halv tablett för att hjälpa mig över sömnbarriärren numera.

Trötthet, huvudvärk, brännande muskler och hud samt mensvärk är vad jag får hantera idag. Men en del av brännandet kan förklaras av att jag brände mig igår. Så än så länge känns utflykten helt klart värt det. Hade tur också att min mens kom först idag. Jag vill helst inte bada under den veckan, iaf inte under de första dagarna.

Fick även hjälp av Lova att betala räkningarna. Hon såg till att lägga sig på hyreavin som jag behövde men var nöjd när jag bytte ut den mot en faktura från H&M. Tur att hon inte är kräsen. Haha Dagen spenderas som vanligt mest i sängen och jag lär inte få mycket mer gjort idag. Nu ska jag försöka lyssna lite på ljudbok och vila igen.

RSS 2.0