Insomni

Inatt var det omöjligt att somna. Tiden gick och jag tog Imovane till slut men inte somnade jag av det. Vid halv fem tog jag lite mer, brukar räcka med en fjärdedel för det mesta för att kroppen ska kunna gå ner i varv men inte i natt. Så det blev en halv. Somnade äntligen vid halv sex på morgonen. Väckarklockan ringde vid halv tio och jag kände att i dag var det bara att ställa in boendestödet. 


Jag somnade om och fick lite mer sömn även om den var ytlig och jag drömde en hel del. Det jobbiga är att jag blir ännu mattare i musklerna och får ångest av Imovane dagen efter så det är inte roligt när jag behöver ta till det. Det är lite som att välja mellan pest eller kolera, haha men jag blir så dålig om jag inte sover. Vet inte om d-vitaminet jag tar nu påverkar sömnen. Jag har börjat ta starkare eftersom det är vinter, 5000 istället för 2000.

Jag har faktiskt lyckats göra en del av det som jag hade planerat att göra med boendestödjaren. Jag bytte gardinerna i sovalkoven och kuddöverdragen i soffan så nu är det fint inför advent bortsett från alla prylar som behöver hjälp att hitta till sin rätta plats, hihi. Nu får vi se om jag hinner/orkar göra resten av det som behövs göras i helgen.Jag behöver tvätta, göra rent ett fönster, plocka prylar, göra rent Lovas låda, plocka ur diskmaskinen, ta emot mat, laga mat. Så här får det bli prioritering så får vi se hur mycket jag kan bocka av. 

Julfixat. Nu är det bara granen kvar men den får vänta lite till.
RSS 2.0