Paus i bloggandet

Nu tar jag en paus i bloggandet och fokuserar på flytten. Jag återkommer när jag fått någon slags ordning i nya lägenheten. 

(Bitmoji)

8 dagar

Det är hur många dagar det är kvar tills jag flyttar. Det jag kommer sakna mest i min gamla lägenhet är nog mitt kök, balkongen och mitt sovrum. Jag har ju tro det eller ej, målat hela min lägenhet alldeles själv. Och mina snälla och lugna grannar kommer jag också att sakna 
såklart.

💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Det jag gillar med köket är att det är halvöppet. Även om matplatsen är öppen mot vardagsrummet så känns det ändå som ett riktigt kök. Jag kommer sakna min fina väggmålning som tog mig x antal timmar att måla.
💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Min fina och insynsskyddande balkong har varit toppen för både mig och katterna. Jag har solat och odlat där under sommrarna. Jag vet att omgivningarna är det jag kommer sakna allra mest. Jag går från lantlig miljö till stadsmiljö. 😢 Men som min situation ser ut nu är det bra att jag får närmre till saker som frisör och matbutik och åkrarna bebyggs ju nu ändå.
💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Det är inte så konstigt att jag kommer sakna mitt sovrum eftersom jag inte kommer ha något i min etta. Och alla fem garderober också 😊👚


Spara sedan slösa

Idag har jag beställt en elmoppe. Så nu är jag glad att jag alltid sett till att ha en buffert medan jag jobbade. Tycker det är en bra sak att använda dem till. Kanske är lite dumt att inte gå via arbetsterapeut men jag orkar inte med en massa byråkrati och tester. Framförallt när det inte syns på mig att jag är sjuk. När man inte fått hjälp samt fått höra av akutläkare" behöver du verkligen en till diagnos" när man känt sig döende ger man liksom upp. Dessutom vägrar jag sitta inne en sommar till om det finns en möjlighet att komma ut. Bara att kunna ta sig till närbutiken vore stort. Det blir ju betydligt enklare att jobba med min agorafobi också.

RSS 2.0