Yttrandefrihet & demonstration

Det verkar som folk i det här landet inte har förstått vad yttrandefrihet innebär. Det innebär såklart att människor med andra åsikter än du själv har rätt att uttrycka sig. Du behöver med andra ord inte gilla det som sägs.


Blir så irriterad på motdemostranterna som tar till våld mot nazisterna och framförallt mot polisen. Jag delar absolut inte samma åsikter som nazisterna men det gör det inte okej att störa deras demonstration. Vill man visa sitt missnöje kan man göra det fredlig med en motdemonstration på annan plats.
Skulle nazisterna detta till trots ändå inte klara av att genomföra en fredlig demonstration så ska självfallet tillståndet ryka. Låt deras sjuka åsikter och beteende tala för sig själva och ge dem inte mer uppmärksamhet, för det är exakt vad de är ute efter.

Yttrandefrihet & demonstration

Det verkar som folk i det här landet inte har förstått vad yttrandefrihet innebär. Det innbär såklart att människor med andra åsikter än du själv har rätt att uttrycka sig.


Blir så irriterad på motdemostranterna som tar till våld mot nazisterna och framförallt mot polisen. Jag delar absolut inte samma åsikter som nazisterna men det gör det inte okej att störa deras demonstration. Vill man visa sitt missnöje kan man göra det fredlig med en motdemonstration på annan plats. Nu ger man dem bara ännu mer uppmärkdamhet och inte på ett positivt sätt. 

Feberdimma

Igår var jag verkligen helt slut men jag fick tack och lov sova ända till klockan tolv idag. Energin är på en bättre nivå men jag känner mig febrig och borta.


Jag lyckades ändå ta mig iväg till ICA och handla några saker och till kiosken för att hämta ut mammas och mina flaskor med rödbetsjuice. Känner mig stolt över mig själv att jag tog mig ut trots att jag känner mig helkonstig. Det ger mig alltid ångest att ta mig ut när jag mår så här. Så high five till mig själv att jag tog mig ut klockan 15:00 en lördag när det är mycket folk ute. 

Tur jag har min moppe. Det blev ju en del. Paketet med rödbetsjuicen innehåller tolv flaskor så det paketet är bra stort. Det får plats på moppen men det krävs att man är lite vig för att ta sig upp och ner med det paketet. Så det är tur att jag iallafall har kvar min rörlighet.RSS 2.0