Misstänksamma Lova

Lova är så rolig. Så fort jag försöker ge henne godis och träna lite så blir hon så misstänksam. Hon blir genast på sin vakt och tror att jag ska borsta henne, hon avskyr verkligen det. Att klippa klorna på henne är 100 gånger enklare än att borsta henne, till skillnad från Enya som älskar att bli borstad.

Så Lova gömmer sig under sängen eller som nu under tvättställningen. Sedan ligger hon där och väntar tills jag lägger godiset närmre så hon kan nå den med tassen. Sedan kommer tassen fram och hon drar in godiset.

Jag har definitivt en smart katt här hemma. 💜

Ordning och reda, och förhoppningsvis pengar på fredag

Ja den rubriken sammanfattar min dag. Var hos socialen på förmiddagen och nu är det bara att hålla tummarna. Har runt 600 kr på banken och nu ska räkningarn in. Förhoppningsvis blir jag beviljad försörjningsstöd.

Jag har även orkat shoppa hem väggfack på mammas bekostnad. Hon klagar ju på att jag inte har koll på mina papper och lägger saker överallt. Haha, så nu ska det bli ordning och reda med två fack i hallen. En för post och en för räkningar. Det blev i färgerna creme och grön.

FK, snälla lita på våra läkare

Röstning: Är det rätt att FK får avgöra människors arbetsförmåga?

❔❔❔❔❔❔❔❔❔❔❔❔❔❔❔

Jag tycker det vore helt okej om FK hjälpte till att utreda arbetsförmågan i samråd med den sjuke och dess läkare. Men så ser det tyvärr inte ut idag. Jag undrar när FK ska börja lita på våra läkare.

Det som gör mig mest förbannad är FK medicinska rådgivare. Förstår inte hur någon som inte träffat mig eller ens pratat med mig kan besluta att jag är arbetsför. Jag har ju två läkare som jag gått hos som säger det motsatta. Läkare som träffar mig och känner till min sjukdomshistoria. Undrar handläggaren om något är det väl MIN läkare man bör ringa.

Enligt mig är medicinska rådgivare på fk en helt onödig kostnad. De är ju dessutom inte specialister, så hur kan deras åsikt gå före specialistläkare som det gör idag. Helt sjukt. Kan förstå att de ibland behöver en second opinion men det kan man lösa genom att man träffar en annan läkare, som jag har gjorde. Men inte ens det godkänner dem.

RSS 2.0