Handlat...nästan

Försökte gå till närbutiken och handla nu på morgonen men fick vända. Kändes som jag skulle tuppa av var och varannan minut så jag gav upp. Får räkna det som en promenad istället. Avskyr att man ska bli så dålig efter att ha gjort något. Antar att mina utflykter senaste tiden kommit ikapp mig. Känner mig som i en feberdimma för tillfället. Väldigt obehagligt att vara som i en bubbla och känna att man håller på att svimma hela tiden. Så jag får väl inta sängläge igen...suck.

Backlash

Som förväntat mår jag skit idag. Spenderade störta delen igår efter jag kom hem i koma. Kunde inte somna trots att jag var så slut. Idag vaknade jag med ont i halsen och total energibrist. Ligger just nu och väntar på boendestödjaren. Vi får väl se vad jag orkar göra en dag som denna då kroppen inte ens vill hålla ögonen öppna. Hatar att ligga som fången i min egen kropp men ändå inte kunna sova. 

Kungsträdgården

Idag åkte jag och mamma till Kungsträdgården för att titta på körsbärsträden som blommar. Jag har velat göra det i flera år och nu blev det äntligen av. Vi åt lunch och sedan blev det mjukglass till fika. 


Det var evigheter sedan jag var inne i stan för annat än läkarbesök. Det kändes konstigt men normalt på samma gång. Det är så mycket liv och rörelse och det var lite jobbigt emellanåt men som helhet var det fantastisk att få göra aktiviteter som jag inte kunnat göra på länge. 


RSS 2.0