Besök av arbetsterapeut

Jag har glömt att skriva här att jag hade besök av en arbetsterapeut i onsdags. Hon var här för att jag ska ansöka om en elrullstol så att jag kan ta mig ut på saker. Nu är jag beroende av att någon drar mig och jag vill kunna vara självständig. 

Jag behöver i nuläget tacka nej till saker pga transportsträckor.  Dessutom tycker jag det känns lite jobbigt mentalt att någon måste dra på mig. Jag vill kunna ta mig dit jag vill på egen hand. 

Jag kan gå en liten bit som t.ex idag i affären men tanken är att jag ska spara energi och det går inte ihop med att jag går.  Det är något som tar mycket energi av mig. Som idag blev det ju endast handling gjort och sedan har det varit sängläge.  Ifall jag hade rullstol hade jag kanske orkat något mer. 

Shopping

Min dag har gått i shoppingens tecken. Jag fick skjuts av min bror till centrum för jag skulle hämta ut ett paket och handla mat. 

På eftermiddagen så shoppade jag på nätet. Jag klickade hem presenter till A och E som fyller år i december. Så nu är det bara att vänta och hämta ut paketen. T:s julklappar är också inhandlade. 

Jag gillar att vara ute i god tid så man slipper stressa. Vi ska inte ge varandra några julklappar i familjen detta år heller så jag slipper lägga energi och pengar på det. 


LDN uppdatering

Nu har jag tagit 0,5 mg LDN i ca 5 dagar. Jag mår sämre än tidigare så jag hoppas det är övergående biverkningar. Jag mår illa och känner mig allmänt konstig. Jag drömmer livliga drömmar och vaknar upp med mer adrenalin i kroppen och känner mig förvirrad vilket inte är så trevligt. Håll tummarna att det ger med sig. 
RSS 2.0