Färg

Idag har jag beställt akrylfärg. Jag längtar till jag kan testa att göra tavlor med flytande akrylfärg. Som vanligt har jag en idé i huvudet men det är omöjligt att veta innan hur det faktiskt kommer bli. Min inspiration kommer från den här målningen av Maria Brookes, tänkte försöka få till liknande färger, vi får se om jag lyckas. Gillar även Emma Lindstöms tavlor, de är så fina.

Av Maria Brookes. Foto från Pinterest.

 

Dansstädat


Jag har som vanligt piggnat till nu på kvällen så jag satte på spotify och dansstädade. Det är så mycket trevligare att städa till musik. Lova har sprungit in och ut på baksidan, det är så roligare att se hur hon blivit modigare och modigare och faktiskt gillar att sitta där ute nu. 

Nu när jag städat klart ska jag unna mig ett avsnitt av The Alienist på netflix. Till det blir det mitt nya beroende, granatäpple. Sedan blir det eventuellt ett till qi gong pass innan det är dags att lägga mig. Försöker att lägga mig vid elva men det är svårt eftersom jag oftast är som piggas på kvällen om jag skött mig under dagen. Men kroppen får lov att vänja sig. 

Nyvaken

Jag bara sover och sover. Har varit så trött. Jag misstänker flera orsaker. När akupunktören var här tog han upp att kroppen ställer om från att skydda till att öppna upp på våren. Sedan har vi ju även pollen som drar igång med nästäppa, torra kliande ögon och trötthet som följd. Det är något jag fick på köpet när jag blev sjuk. Dessutom så har mina muskler krånglat och jag har haft en del brännande smärta vilket för mig hänger ihop med ytliga inflammationer och det gör mig också trött. 

Just nu verkar min kropp helt enkelt behöva mycket sömn så det är bara att lyssna på den och ta en tupplur på eftermiddagen. Även om jag är väldigt trött så är jag tacksam att jag faktiskt kan sova, för så har inte alltid varit fallet. Nu ska jag försöka hålla mig vaken tills det är dags och lägga sig för natten. 


RSS 2.0