Brännande värk.


Idag vaknade jag vid fem och kände mig ovanligt pigg. Var vaken någon timme sedan somnade jag om och vaknade upp till den där jäkla brännande smärtan. Avskyr den smärtan när den blir så intensiv, den kortsluter min hjärna totalt med alla signaler. 

Jag hoppades att smärtan skulle ge med sig lite men till slut tvingade jag mig in i en varm dusch för att få musklerna att slappna av. Det verkar ha hjälpt lite för det känns bättre just nu. 

Skulle ha tagit mig iväg på behandling idag men att ta sig dit med färdtjänsten orkar jag inte. Det är ju tyvärr så att det ofta krånglar och man måste vara ute i så god tid om man har en tid att passa. Nästa vecka kan jag få skjuts igen om jag inte orkar ta mig dit själv så det känns bra. 

Min plan för idag är såklart att vila och försöka ta mig in i duschen igen lite senare för det verkar lindra brännandet. Ska försöka få i mig mat också trots illamåendet som troligtvis hänger ihop en del med smärtan. 

Kontaktperson

Det kanske inte är det bästa att vara kontaktperson åt sin farmor när man själv är sjuk. Idag ringde de från hennes hemtjänst och behövde hjälp så jag har ringt till farmor, vårdcentralen och till kommunen för att få tag i hennes biståndshandläggare. Det är tur att det bara var samtal som behövde göras man är ju lite låst att hjälpa till på annat sätt men då får mina syskon rycka in. Tror det löser sig, så är glad att jag kunde hjälpa henne men oj vad envis hon är, men det är ju jag också, haha. 

För tillfället mår jag skit men har lyckats ta mig in i duschen. Får se hur det blir med boendestödet får nog korta ner besöket och bara göra det som ändå absolut måste göras här hemma idag. Hoppas bara jag kan ta mig till akupunkturen imorgon. 

Värk


Kroppen följer samma mönster. Efter att ha blivit matt i musklerna kommer nu värken. Vaknade upp till värk i kroppen, det är inte direkt träningsvärk men en liknande känsla. Den här värken kopplar jag mer ihop med utmattning i musklerna. Tycker det är svårt att beskriva den här värken för det är inte influensavärken som jag också kan ha utan mer molande på något sätt. 

Precis när jag vaknar kan jag ibland bli översköljd av smärtsignaler men det brukar lägga sig när jag vaknat till och rört lite på mig. Så var det idag också. 

Just nu gör det mest ont från armbågarna ner till fingrarna. Ett av de första symtomen som kom tillbaka innan jag kraschade igen var just värken från armbågarna. 
RSS 2.0