Lycklig

Den här dagen har verkligen börjat bra, trots att överansträngningen från i lördags tar ut sin rätt.

Jag har varit i väg till kommunen och pratat med en handläggare angående min ansökan om färdtjänst. Det är så underbart när man träffar människor som är på rätt plats och visar empati och förståelse. Det är ju tyvärr inte en självklarhet.

När jag kom hem såg jag att jag fått brev från Stora Sköndal. Min remiss är nu godkänd så jag kommer få komma dit någon gång under hösten/vintern. Det är så skönt att veta med säkerhet att jag nu ska bli utredd för ME/CFS.

Det skulle underlätta för mig att kunna förklara både för mig själv och andra varför jag mår som jag gör. Själv är jag rätt säker på att det är ME jag har, men man vet ju aldrig.

Bröllop

Igår var jag iväg på min kompis bröllop. Jag är så glad att jag kunde vara med under vigseln. Det var tack vare att min syster och hennes sambo skjutsade mig dit och höll mig sällskap.

Önskar att jag hade orkat vara med under middagen och festen också men är tacksam att jag fick se S & J gifta sig.

Själva vigseln tog plats ute på en brygga i vattnet. Det är så fint med bröllop utomhus och de hade verkligen tur med vädret. Det var en personlig vigsel och brudparet var så fina. Är så glad för deras skull och önskar dem ett långt och lyckligt liv tillsammans.

Halvdöd

Gud, vilken skitdag. Är så trött och mentalt utmattad från igår. Hjärnan känns som sirap och kroppen "sover". Men det är ju så roligt att åka iväg och bada, utan rullstolen dessutom.

Men från och med nu blir det mycket pacing då jag ska på bröllop på lördag. Försöker lyssna lite på ljudbok för att få tiden igår men har så svårt att koncentrera mig idag. Hoppas ni har en intressantare dag.

RSS 2.0