Juice

Idag kom ekolådan så jag bestämde mig för att göra lite juice. Jag drar mig ofta för att använda råsaftscenrifugen för att det känns lite bökigt och tar energi. Men idag fick den komma fram. 


Jag använde bara gurka och äpple den här gången men det blir väldigt gott när man har gurka som bas. Fick som vanligt rödbetor i lådan så det blir väl att göra juice på dem också, fast det smakar inte gott. Men nyttigt är det och det ska vara bra för uthålligheten i musklerna så det är ju perfekt för mig. Det bästa är att smuggla ner en liten bit rödbeta tillsammans med annat som smakar bättre.

Mys i solen med min stalker
Idag har vi myst i solen jag och Lova. Hon blir ovanligt kelig när jag solar. Självklart tycker hon att min plats är den bästa att ligga på. Inte går det att ligga kvar när matte går in heller utan då ska hon lägga sig bredvid mig i sängen. Hon är min lilla stalker. 

Idag har jag varit modig.

Idag har jag och mamma varit ute på en promenad hem till henne för att titta på hennes grönsaksodling. Det kanske inte låter så märkvärdigt men det är det när man har agorafobi och får ångest av att vara en en bit från hemmet. Ångesten i kroppen höll sig tack och lov på en hanterbar nivå och jag kände bara att jag ville fly vid ett tillfälle. Men jag lyssnade inte på den känslan utan den fick bara finnas där utan att jag reagerade på den. Jag är riktigt stolt över mig själv. Det är jobbigt att vara ute men samtidigt är det helt underbart.
RSS 2.0