Mello

Jag bloggar för ovanlighetens skull från datorn. Just nu fungerar det inte att blogga via appen. Jag kastas ut så fort jag försöker skriva något. Det är delvis därför jag inte bloggat så ofta och tills det går att blogga med mobilen kommer det bli glest mellan inläggen, Jag orkar helt enkelt inte blogga via datorn. Ikväll tittar jag på på Mello. Det är kul att titta på men kan inte påstå att jag gillade något bidrag. Hade hoppats på en bra låt från Molly Sandèn men tyvärr var låten inte tillräckligt bra enligt mig. Det är synd då jag gillar henne.

Uppdatering

Och där försvann inlägget jag skrivit. Orkar inte skriva om det. Jag är inte alls inspirerad av att blogga för tillfället så det lär väl bli färre inlägg här ett tag. Det har varit upp och ner för mig sedan jag skrev här sist. Det positiva är att jag fick besök av min kompis i söndags och att jag hade besök av min bror i förrgår. Den negativa är att jag mått sämre och därför återigen fick avboka tandläkaren. 

Huvudvärk och byggarbete


Plåtarbete och migränliknande huvudvärk går inte ihop. Jag har besök av en man som ska fixa plåten vid altandörren. Jag överdriver inte när jag säger att han hållt på i 45 minuter nu. Kallt är det eftersom dörren är öppen och ljudet från maskinerna som åker precis utanför är så irriterande. Det här är nackdelen med en etta, det finns ingenstans att ta vägen. Nu är han klar, jippi.
RSS 2.0