Handlat i butik

Idag har jag och mamma varit och handlat mat i en fysisk matbutik. Jag har tidigare varit ibäg med moppen och handlat någon vara i närbutiken men idag var vi iväg till Hemköp som är något större. Jag satt i rullen och höll i korgen medan mamma körde runt mig. Kände inte alls någon panik i butiken och då var vi där inne en stund. Så underbart. Nu känner jag mig rätt slut i hjärnan och är alldeles stirrig. Haha men helt klart ett framsteg.

Sevice

Idag tog jag tag i att serva min lilla robotkompis. Även om han är självgående för det mesta behöver även han lite omsorg ibland.

Avskyr alla plastförpackningar som är stöldsäkra. Det är så jobbigt att få upp dem men jag lyckades även denna gång.

Lova blev nyfiken såklart och kom och kollade vad jag höll på med. Hon måste ju undersöka vad som står på när matte är uppe och pysslar med något. Lova brukar tycka att roboten är rätt spännande.

Sådär, då var borstarna och filtren bytta och min kompis är redo för nya tag. Måste återigen säga att det här är ett av de bästa inköpen jag gjort. Det underlättar städningen enormt.

Bakslag

Mår inte alls bra idag. Det beror nog både på att jag städade duschen och att jag suttit med surfplattan alldeles för mycket. Men det är ju så roligt och att bara ligga och stirra är skittråkigt efter två och ett halvt år denna omgång. Kom precis på att jag glömt ta min medicin så jag tog den några timmar för sent men min hjärna känns totalt körd i botten, det känns bokstavligt talat som den stängt ner flera delar och att den bränner.

Fick iallafall ett samtal till fk gjort och nu är det total vila för mig. Känner ångest att behöva ligga i total vila men det är vad som måste göras i de här lägena. 😥

RSS 2.0