Röstat


Idag kom mamma förbi eftersom jag skulle hjälpa henne med en sak. Vi passade på att först åka och rösta. Tidigare har jag alltid röstat på valdagen men i år kändes det säkrare att förtidsrösta eftersom jag har läkarbesök både den 10:e och den 11:e. 

Det känns inte riktigt lika högtidligt att förtidsrösta men jag är glad att man kan göra det. Kön var inte lika lång som den varit på valdagen vilket är ett plus. Men det var ändå en strid ström av människor så det verkar som att många väljer att just förtidsrösta. 

Det här året har det varit extra svårt att välja parti till riksdagen men nu är det gjort. Däremot var det betydligt enklare till kommun och landsting eftersom jag personröstade.
Jag är en person som har hoppat mellan olika partier tidigare och så blev det även denna gång. Jag räknade ut att det blir 5:e gången som jag röstar eftersom jag hade tur och fick rösta första gången när jag var 18 år. 

Hoppas att ni har lyckats bestämma er för vilka ni vill rösta på. 

ASMR

Jag kom in på helskumma YouTube klipp igår. Det är ASMR videor, vilket står för 
autonomous sensory meridian response. Det fungerar verkligen. Det ger mig rysningar och jag blir lugn, haha. Lägger in en video här nere så kan ni som vill testa.Igen, suck

Jag vet inte hur jag lyckas men sladden till surfplattan gick sönder igår. Jag förstår inte hur jag kan ta sönder laddarna hela tiden, kanske borde jag ha ett lager här hemma.
 
Jag tänker att antingen är det inget vidare bra kvalite på dem eller så är jag ovanligt klumpig när det kommer till just laddare. Jag fick helt enkelt klicka hem en ny igår och jag får klara mig utan surfplattan i några dagar. Det är hemskt att det ger mig abstinensbesvär, haha. 

Jag spelar covet fashion och man behöver vara aktiv så jag hann iallafall skriva till mina medspelare att jag dyker upp om några dagar igen. Så jag blir förhoppningsvis inte utkastad. 
RSS 2.0