Naturens godis

Idag kom veckans matleverans. Jag blev så glad när jag såg att de hade svenska jordgubbar nu. Så mitt mellanmål fick bli jordgubbar med havremjölk ute på baksidan. Det är fortfarande halvskuggigt här så jag kan sola benen samtidigt som andra halvan är i skuggan vilket är jätteskönt. Min boendestödjare är sjuk så jag fick ändra dagens planer. Mina muskler känns bättre efter duschen och stödstrumporna fungerar väldigt bra för mig så jag har fortsatt att städa badrummet, började igår. Lite senare ska jag laga mat. Men nu ska jag fortsätta njuta av att sitta ute innan det blir för varmt och soligt här. 


Träningsvärk

Idag har jag rejäl träningsvärk i hela kroppen, den känns som bly. Det är konstigt att det påverkar hela kroppen när det är benen jag använt. Men så är det. Jag har precis tagit en varm dusch som jag hoppas ska mjuka upp musklerna något. Idag är det boendestöd som står på schemat. Vet inte vad vi ska hitta på än men det får bli något här hemma. 

Läkarbesök

Idag har jag varit iväg till vårdcentralen. Mamma skjutsade dit mig eftersom det är lite riskabelt att ta färdtjänst till viktiga besök. Man vet aldrig om taxin kommer i tid eller om den ens dyker upp. Jag har inte varit där på två år men de ska ta över min sjukskrivning nu. Det besöket gick bra, har en bra läkare där så det känns toppen. 

De håller på och bygger precis utanför vårdcentralen så mamma kunde inte släppa av mig utanför som planerat. Vi fick ställa oss på en parkering istället och gå. Så idag har jag tagit vad som för mig är en längre promenad men det gick bra.
 
Mamma gick och köpte en pizza efteråt medan jag väntade i bilen. Vi delade på den här hemma hos mig. Jag tänkte att det är bäst att strunta i matlagning när jag varit utanför hemmet två dagar i rad. Det var smart för jag var helt slut någon timme efter jag kom hem så jag har sovit. Är fortfarande lite mosig i huvudet men nu ska jag ta något att äta och dricka. 


RSS 2.0