Mello hos mamma

Igår tog jag färdtjänst hem till mamma på kvällen för att kolla på mellon. Tycker det var en bra delfinal. Vinnarena var bra men jag vill även se Loreen i finalen så det blir att rösta mycket i andra chansen. 


Jag sov över där och nu sitter jag i bilen på väg hem till mig. Vi har gjort en avstickare till affären för att handla. Mamma handlar åt oss båda och jag sitter och väntat i bilen. Teamwork. Mamma är också helt slut. Är så sjukt utmattad av mitt lilla mellobesök. Det tar på krafterna att vara social några timmar, haha. Så planen är att åka hem ocv vila.

Biltur och illamående

Igår hämtade min bror upp mig efter jobbet. Vi åkte ner till centrum och hämtade ut ett paket. Det är så dumt att paketutlämningen flyttats till längst in i butiken. Så det blev en bit att gå. Sedan tog vi en biltur och jag fick möjlighet att se lite annat än mina fyra väggar. 


Som vanligt när jag gjort något och i det här fallet något som anses vara över min förmåga blir kroppen speedad. Även om jag vet att jag måste få ner kroppen i varv så är det typ omöjligt att bara ligga still när adrenalinet pumpar så jag kollade lite på serier. Vilket inte direkt är så smart. Kunde inte alls somna när det känns som kroppen springer maraton så fick ta inderal. Det är det ända som får ner kroppen i varv och gör att jag kan somna. Det är inte så att tankar gör att jag inte somnar eller att jag ligger och grubblar, utan kropprn är rent fysiskt uppe i varv.

Idag vaknade jag vid elva och mår skit rent ut sakt. Illamående, borta i huvudet, bränningar, värk och allmän sjukdomskänsla. Men jag hade ju iallafall trevligt igår. Nu kommer mathem om typ 10 minuter så ska samla kraft att ta mig ner till porten. 


Undra om jag inte skulle kunna göra karriär som zombieskådespelare. Haha

Illamående

Hade hoppats att illamåendet jag hade igår kväll skulle ha gett med sig men icke. Vaknade upp med extremt illamående och mörbultad kropp. Förhoppningsvis försvinner det under dagen. Det är frustrerande att allt man gör har ett pris, även om jag vet om det, glömmer jag ofta bort det när jag väl är igång. Men det kan vara rätt skönt att glömma för en stund så det är inte bara negativt. Ser det som ett steg till att bli bättre. När jag var som sämst var det omöjligt att glömma då varje sekund kändes som en kamp. Så idag är det återhämtning som står på schemat. Hoppas ni får en bra dag.

RSS 2.0