Förbannad

Jag kom in på en YouTube video av Pewdiepie. Jag har aldrig tittat på hans videor, jag tillhör väl inte direkt hans målgrupp. Men jag såg att han skulle ta upp klipp med en tjej som jag sett i ett tidigare avsnitt av Doctor Phil. 

Alltså jag blir så förbannad på denna man. Han hånar henne totalt. Till saken hör att denna tjej har om jag inte minns helt fel schizofreni, vilket innebär bl.a. vanföreställningar. Det är klart man måste kunna skratta åt knasiga saker men det här är över gränsen. 

Hans sätt att tala om henne är fruktansvärt, vilket tyvärr även speglar sig i kommentarsfältet eftersom folk hoppar på samma spår. Det är rent sagt skrämmande. Det här är ju inte bara kommentarer man säger till en kompis eller likande utan det här är något som är tillgängligt för alla, inklusive den här tjejen. 

Förstår att man vill väcka känslor men har man inte som vuxen ändå ett ansvar? Eller är människor så himla intresserade av kändisskap att de gör vad som helst för att locka följare? Klimatet på nätet är horribel och det är väl ändå vi vuxna som ska visa vägen. Skärpning!


Min dag

På förmiddagen fick jag besök av akupunktören. Jag fick lära mig lite mer om japansk akupunktur så nu har jag lite mer att träna på. Det är verkligen intressant och roligt. 

Förutom det besöket har jag vilat mycket eftersom jag inte mådde så bra på morgonen. Antar att fotbollen igår fick mitt adrenalin att flöda rätt bra, haha. 

Eftersom jag kände mig bättre efter behandlingen tränade jag QiGong. Jag tänker som så att jag får röra på mig försiktigt de stunder jag är näst intill symtomfri. Men jag måste fokusera på återhämtning när symtom som illamående, yrsel osv dyker upp. Det verkar vara rätt väg att gå men det är verkligen svårt att bygga upp kroppen så det får ta sin tid. 

Nu på kvällen har jag tittat lite på YouTube. Jag gillar sådana här pick a card läsningar. Här är en läggning som jag gillade. Valde grupp nr 2 och 5 och temat för de stämmer bra för min del. Jaaaaaaaa 🇸🇪 ⚽


Vilken rolig match. Det var lite nervigt i början eftersom vi behövde vinna matchen för att vara helt säkra på åttondelsfinal. Killarna spelade riktigt bra så det var roligt att titta. Tänk att vi vann gruppen, helt otroligt. 

Sydkorea, vilken bedrift de gör. Tyskland är utslagna, herre gud hur gick detta till? 

Vilken rolig avslutning matchen mellan Sverige och Mexiko fick till slut. 🎉


RSS 2.0