Min dag

Idag har jag lyckats ställa ordning rottinmöblerna inför vintern. Jag passade på när jag var ute för att få frisk luft. Det är ju tur att de väger så lite. Överdraget är dock för svårt att fixa själv så tänkte att jag och min boendestödjare ska fixa det på torsdag. 


Annars har jag inte gjort så mycket, tog emot veckans mat och ringde veterinären och bokade in en tid till Lova. Hon tuggar på högra sidan väldigt ofta nu, alltså inte när hon äter utan liksom i luften. Så nu ska hennes tänder kollas. Passar på att vaccinera henne samtidigt. Tack kära mamma som ska åka dit med henne imorgon. 

Jag har även kört lite healing idag, det är något Lova verkar uppskatta. När jag ber om healing så är det alltid någon som säger mjau och sedan hoppar upp och lägger sig på mig. Tror hon tänker att det är lika bra att passa på själv. Sedan är ju mys med en spinnande katt också helande. Mitt lilla 💜

Strikt pacing

Mådde skit imorse när jag vaknade, var värkig och illamående. Jag kände mig lite bättre när det var dags för moxabehandling och nu efter känner jag mig avslappnad. Har fortfarande allodynin kvar så det bränner och svider i huden.


Jag får inse att jag gjort för mycket sista dagarna. Varje enskild sak har varit inom min nivå men tillsammans blev det för mycket, matlagningen i torsdags, besöket till ICA i fredags, har tittat på idol, dokumentären om Lady Gaga, samt sex avsnitt av en annan serie. Det är så extremt svårt att sluta göra saker när det känns bra i stunden.

Den här veckan har jag därför bestämt mig för att försöka köra strikt pacing. Det är en bra vecka att börja på för mamma har surfplattan så det blir lite enklare att hålla sig borta från nätet.

Jag ska prioritera vila, mat samt mina väldigt korta promenader varannan dag. Förhoppningsvis ger det ett positivare resultat så jag slipper krascha.

Kryptisk lärdom

Fick till mig en annan lärdom idag som betyder mycket för mig. Jag hade en dröm för några dagar sedan som var sammankopplat med något min mamma berättade igår. 


Hon berättade om en serie som jag blev så glad över. Har kollat på avsnitten och i sista avsnittet fick jag svar på något jag undrat över. Vad behåller jag för mig själv, men det är så positivt och något som gör att jag kan våga arbeta med min rädsla för döden och mina upplevelser. Fick också till mig svar på frågan jag skrev om i förra inlägget, vad jag ska göra med mitt liv, dock inte hur. Fick de svar jag känt intuitivt, så det var som en bekräftelse.  Känner mig så tacksam

RSS 2.0