Adrenalinpåslag

Idag vaknade jag upp med ett rejält adrenalinpåslag. Gissar på att min tur till stranden slog tillbaka ordentligt idag.  Alla intryck blir så jobbiga och kroppen är som i akut stress. Väldigt jobbigt. Efter att ha tagit ut soporna blev jag så dålig så jag tog 1/4 oxascand och det hjälpte till att lugna ner kroppen. När den är i det läget så kan kroppen helt enkelt inte gå ner i varv på egen hand. Det hjälper liksom inte att tänka på andningen och vila så då måste jag sätta in medicin direkt eftersom påslaget gör mig sämre och det gäller att bryta det snabbt. Annars hamnar man lätt i en nedåtgående spiral väldigt snabbt. 


Jag lyckades iallafall städa med boendestödjaren idag. Men pratade med mamma och vi kom fram till att jag ska ansöka om hemtjänst igen för städningen. Då skulle jag kunna använda tiden med boendestödjaren till att t.ex. laga nyttigare mat samt kanske klara av utflykter bättre. 

Runt halv fyra tog det stopp helt och hållet, var så slut. Antar att adrenalinet tagit slut och jag orkade knappt öppna ögonen. Akupunktören skulle titta förbi men jag kände att det skulle bli övermäktigt. Nu har jag piggnat till lite efter att ha vilat och jag tror jag somnade en stund också. Nu ska jag få i mig mat och hoppas på att få sova gott inatt.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0